TORTA S MALINAMA
Podloga
2 šalice oraha
1 šalica kokosovih ljuskica
Par datulja (može i bez ako ste na anticandida dijeti, dodate kokosovog maslaca i steviu)
1 žlica kokosovog ulja
Sve pomiješati, te samljeti u blenderu, datulje prethodno natopiti. Smjesu ravnomjerno nanijeti u
kalup za torte obložen papirom za pečenje i staviti u hladnjak da se stisne.
Bijela krema
Rastopiti u zdjeli kakaov maslac, dodati javorov sirup, med ili po želji, ja stavim steviu, zatim
dodati gusto kokosovo mlijeko (250g) i vaniliju u prahu. Smjesu izlijeti na podlogu i vratiti u
hladnjak da se stisne.
Maline u želatini
Zagrijati u zdjeli sok od 4 naranče, dodati rastopljenu govedju želatinu u malo vode, kad zakipi
maknuti sa štednjaka i dodati maline. Pričekati da se ohladi pa izlijeti u kalup preko bijele kreme.